• ✔️Tusentals nöjda kunder ✔️Kundservice i världsklass ✔️14 dagars kostnadsfri faktura med Svea
✔️Fri frakt ✔️1-4 vardagars snabb leverans ✔️Mängdrabatt

Vanliga frågor

Var är mitt paket?
När din order skickas från vårt lager får du en leveransbekräftelse till din e-postadress. I denna finns ett kolli-id/sändningsnummer som du kan klicka på för att spåra din försändelse. Du kan även ladda ner appen Mina Paket och spåra ditt paket där. Vi skickar alla beställningar med Postnord, Citymail eller DHL. 

Ett paket kan bli någon dag försenad om något oförutsett sker, om du inte mottagit ditt paket på ca sju arbetsdagar kan du kontakta oss på [email protected] så hjälper vi dig. 

Var är min orderbekräftelse?
När din beställning är genomförd skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. Spara orderbekräftelsen då den gäller som kvitto. Dubbelkolla så att orderbekräftelsen inte hamnat i skräpkorgen. Har du ändå inte fått orderbekräftelsen så kan det vara så att din beställning inte gått igenom eller att du råkat skriva in fel e-postadress vid beställningen. Kontakt oss på [email protected] så hjälper vi dig. 

Var är min faktura?
Våra fakturor behandlas av Svea och deras fakturor skickas per mejl. Har du inte mottagit din faktura ska du kontakta oss på [email protected] så skickar vi fakturan till dig. 

Jag har ångrat mitt köp, vad gör jag?
Som kund har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt LODA - Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Ångerfristen börjar löpa från den dag du mottagit varan. Varan behöver returneras i ett oförändrat skick för att du som kund ska få en fullständig kreditering. I vissa fall kan vi ej godta ångerrätt på hygienartiklar och medicintekniska produkter så som till exempel sexleksaker, underkläder, bröstpumpar och blodtrycksmätare om plomberingen är bruten.

Observera att ej utlösta paket ej hamnar inom ramen för ångerrätten. 

Mejla oss på [email protected]. Vi behöver följande information:

a) ordernummer (finns i din orderbekräftelse, på följesedeln eller fakturan)

b) ditt namn och kontaktuppgifter

c) antal och namn på de produkter som önskas returneras

Norditeket.com skall bekräfta att returen är tillåten och att ångerfristen inte har passerats innan varorna skickas tillbaka.

Hur vet jag att ordern har gått igenom?
Så fort du har slutfört din beställning så skickas en orderbekräftelse till din mejladress. Får du ingen orderbekräftelse kontakta oss på kundservice så kan vi svara på om ordern har gått igenom eller inte.

Hur stoppar jag min order om något blivit fel?
Vill du stoppa en order eller göra ändringar i den behöver du kontakta oss. Gör detta så fort som möjligt eftersom vi har en snabb orderhantering. Har paketet redan börjat packas har vi ingen möjlighet att göra några ändringar eller stoppa ordern.

Kan jag välja vilket fraktsätt jag vill att mitt paket ska skickas med?
Ja, du väljer själv vilket fraktsätt ditt paket skickas med. Vi erbjuder transportlösningar via Postnord och DHL.