• ✔️Tusentals nöjda kunder ✔️Kundservice i världsklass ✔️14 dagars kostnadsfri faktura med Svea
✔️Fri frakt ✔️1-4 vardagars snabb leverans ✔️Mängdrabatt

Om oss

Om oss

Norditeket är ett snabbväxande e-handelsföretag på marknaden med mångårig erfarenhet inom hälsa och träning som tillhandahåller utvalda kvalitetsprodukter från Norden enkelt och smidigt på nätet. Vi finns till för att förse våra kunder med de bästa produkterna på marknaden inom hälsa och välmående från Norden och samtidigt uppmana och inspirera våra kunder till att leva ett sunt, balanserat och hälsosamt liv. 

Vi riktar oss mot den globala marknaden och erbjuder flera leveransmöjligheter till kunder som är bosatta även utanför Sveriges gränser och jobbar ständigt med att utveckla nya internationella marknader och logistiklösningar. Vi har samtidigt blivit en återkommande favorit hos storköpare som älskar mängdrabatter. Genom större beställningar får vi flera skalfördelar, bland annat genom att minimera både leveranskostnader och miljöpåverkan genom samfrakt. De ökade klimatutmaningarna medför även att vi aktivt arbetar med att återvinna material som kommer till vårt lager och ta tillvara på miljön. 

Vi erbjuder fri frakt över 199:- på samtliga beställningar inom Sverige samt 14 dagars full ångerrätt om du inte är nöjd. Som ett led i det hela erbjuder vi dessutom alltid avgiftsfri faktura, vilket innebär att du kan få hem dina produkter först innan du betalar. 

Ta gärna kontakt med oss på kundservice om du har några frågor eller funderingar via mail eller chatt. Vi hjälper dig mer än gärna och svarar alltid inom 24 timmar, men oftast mycket snabbare än så!

Kundservice

E-post: [email protected] 

Här finns vi

Faktura, leverans och returadress  
Norditeket
Flöjelbergsgatan 8B
43137 Mölndal
Västra Götalands Län, Sverige. 

Företagsinformation
Organisationsnummer: SE-5591189625
Momsregistreringsnummer: SE559118962501
Företaget har sitt säte i Västra Götalandsregionen, Mölndal och är registrerat för F-skatt och moms.