• ✔️Tusentals nöjda kunder ✔️Kundservice i världsklass ✔️14 dagars kostnadsfri faktura med Svea
✔️Fri frakt ✔️1-4 vardagars snabb leverans ✔️Mängdrabatt

Frakt & leverans

Frakt & leverans inom Sverige
Vi erbjuder fri frakt på alla beställningar inom Sverige. Normalt har du ditt paket redan inom 1-4 arbetsdagar. I vissa fall kan det dröja lite längre och kan bero på att Postleverantören ibland kan få förseningar eller tekniska problem. Vi försöker då i första hand att informera dig via mail om eventuell leveransförsening. Har du mot förmodan inte fått ditt paket efter 7 arbetsdagar ber vi dig kontakta kundservice på e-postadress: [email protected]

Mindre försändningar skickas med Citymail eller PostNord 1:a klass som försöker om möjligt dela ut paketet i din brevlåda. Om paketet ej får plats i brevlådan läggs paketet utanför din dörr eller hängs i en påse på din brevlåda. Observera att du som mottagare är ansvarig för paket från och med att chauffören har levererat paketet. 

Större försändelser med vikt över 500 gram skickas med Citymail eller Postnord MyPack Collect till närmaste ombud. 

Vi erbjuder även leverans med DHL för en fast kostnad på 29:-. Ditt paket levereras då till närmaste DHL-ombud.  

Om paket ska lösas ut ska Kunden göra detta inom den tid som anges i aviseringen (oftast 7 eller 14 dagar). Paket ska normalt hämtas ut personligen med giltig legitimation och ordernummer. Kunden får alltid en avisering som visar var och när paket ska hämtas. Avisering kan ske via e-post, vanlig post samt om Kunden lämnat mobilnummer, även via telefonsamtal eller SMS. Observera att outlöst paket inte faller inom ramen för ångerrätt. 

Till vissa delar av Norrland och till Gotland levererar Posten, Schenker och DHL med en dags fördröjning, denna är inte inräknad i den beräknade leveranstid vi anger på hemsidan. Detta rör till exempel vissa orter med postnummer som börjar på 82-84, 86-89 samt 91-98.

Önskemål om ombud
Har du önskemål om ombud, vänligen lämna ett meddelande i samband med din beställning i kassan eller skicka ett mejl till [email protected] så ordnar vi det. 

Hemleverans inom Sverige
Vid val av Hemleverans levereras ditt paket hem till dig med Postnord MyPack Home utan kvittens om du bor i Villa eller Hus. Finns ingen hemma kommer Postnord att ställa ditt paket utanför din dörr. Bor du i lägenhet kommer Postnord att kontakta dig och du kommer själv att få boka in leveranstid och leveransdag som passar dig.